Intrebari frecvente

     Care sunt orele noastre de deschidere? 

   Programul este de luni până vineri între orele 9:00 și 11:00 fiecare dintre terapeuții noștri are propriul program de timp și disponibilitatea pentru fiecare terapeut depinde de cât de ocupați sunt. Sistemul de rezervări actualizează programele noastre de timp pentru terapeuți, deci este mai bine să verificați programul fiecărui terapeut în sistemul nostru automat de rezervare în timp real pentru a vedea dacă acestea sunt disponibile.


      Cât de rapid poate ajunge terapeutul meu la mine?

   Ne mandrim cu capacitatea de a răspunde rapid și eficient la nevoile clienților noștri scopul nostru este de a fi cu tine într - o oră de la confirmarea rezervării, dacă există intarziere neprevăzută a terapeutului o sa va țina la curent prin mesaje text obișnuite.     

  


       Cât costăm pentru tratamente?

  Masajul nostru începe de la numai 150 RON. Avem multe oferte speciale în mod regulat, deci vă rugăm să verificați site-ul nostru pentru coduri promoționale.


       Care este îmbrăcămintea potrivită pentru a purta în timpul masajului ?

  Majoritatea clienților noștri preferă să aibă un masaj bazat pe ulei, astfel încât vă sfătuim să vă îmbrăcați la nivelul propriu de confort; mulți oameni pot prefera să își păstreze lenjeria de corp în timpul masajului, în timp ce alții preferă să fie nud. Vă rugăm să rețineți că zonele private trebuie să fie acoperite atunci când vă întoarceți.
        Terapeuții noștri folosesc o masă de masaj? 

   Terapeuții noștri sunt bine pregătiți să efectueze masaje pe podea sau pe pat, totuși dacă doriti să aveți o masă de masaj,(se va plati extra 30 Lei) vă rugăm să trimiteți un e-mail cu 24 de ore înainte, astfel încât să putem aranja una.
 


      Ce tip de masaj este potrivit pentru mine?

    Dacă este primul tău masaj cu noi, recomandăm foarte mult masajul clasic sau profund. Suntem dedicați promovării vieții sănătoase și terapeutul va lucra împreună cu dvs. pentru a vă ajuta să găsiți un masaj care să vă ajute la nevoile dvs. Dacă aveți întrebări cu privire la tratamentele noastre, vă rugăm să nu ezitați să discutați cu unul dintre terapeuții noștri.


      Dacă presiunea nu este potrivită pentru mine? 

       Va rugam sa informati terapeutul in cazul in care presiunea nu este potrivita pentru dumneavoastra 

      Este bine sa mananci si sa bei inainte de masajul meu?

 
           Nu este ideal să aveți un masaj pe un stomac plin, pentru a obține o relaxare totală pentru mintea și corpul dvs., mâncați cu cel puțin o oră înainte de masaj și încercați să evitați consumul de alcool.

       


       Care sunt metodele de plată? 

Acceptam plata in numerar.Plata prin numerar trebuie sa se acorde direct terapeutului.


      Pot spune terapeutului dacă presiunea masajului este prea tare? 
Faceti cunoscut terapeutului in cazul in care:

  •  - camera este prea caldă sau prea rece
  •  - simțiți durere
  •  - aveți orice întrebări legate de masaj
  •  - este ceva ce ați uitat să menționați la inceputul sedintei

       Pot să-mi sfătuiesc terapeutul? 

 

Depinde in intregime de dvs., nu exista presiune, suntem aici pentru a va relaxa, nu pentru a va stresa.


       Cât de des ar trebui să fac un masaj?

Stim că viețile noastre sunt destul de pline cu serviciul și familia, plătim facturile și tot ce vine cu gestionarea unei vieți agitate. Dar, așa cum se spune, nu poți ajuta pe alții dacă nu se ajută singuri. 
   Masajul poate ajuta la ameliorarea durerilor articulare și a spatelui, gestionarea fibromialgiei și a migrenelor, creșterea circulației sângelui și gestionarea stresului etc. 
Suntem cu toții ocupați, însă pentru propria sănătate și bunăstare vă recomandăm să faceți un masaj cel puțin o dată pe săptămână.