Despre noi

Corpul tau merita tot ce este mai bun. El este asemenea unui sanctuar, iar modul in care il ingrijesti iti va aduce numeroase beneficii in privinta sanatatii. Tipurile de masaj pe care le punem la dispozitia clientilor ii vor ajuta sa isi recapete sanatatea, sa se mentina intr-o forma fizica si psihica buna si sa traiasca in armonie cu natura.

Compania noastra presteaza servicii de masaj si kinetoterapie la domiciliu la orice adresa din Bucuresti (hotel,birou sau acasa). Am angajat cei mai buni specialisti in masaj care va vor oferi tratamentul adecvat nevoilor dumneavoastra pe pat sau pe masa de masaj (pentru masa de masaj se programeaza.cu 24h inainte de ora dorita,se plateste 30Lei in plus fata de pretul sedintei programate) Scopul masajului este legat de relaxare si recuperare dupa stresul zilnic si problemele de natura fizica pe care le intampinam in fiecare zi.

Programeaza in sistemul online in timp real si alege terapeutul disponibil in sistem , si in maxim 60 min vei avea parte de cel mai bun masaj. Personalul angajat este amabil, profesionist si are in spate o experienta bogata in domeniu.

Maseurii nostri lucreaza cu mult drag pentru a-i face pe oameni mai sanatosi si pentru a-i ajuta sa isi recapete starea dorita de echilibru intre corp si minte dupa o zi de lucru stresanta. De asemenea, prestam servicii de masaj la domiciuliu pentru persoanele care se recupereaza dupa o afectiune medicala sau alte probleme de natura fizica,asa cum sunt cele care apar in diverse sporturi.

Ai un program prea incarcat la serviciu? Nu te ingrijora! Daca este nevoie, venim chiar la tine la birou. Suna-ne acum si vom gasi impreuna cea mai buna ora pentru a veni sa iti facem masaj la birou. Masajul nu este bun doar pentru corp si muschi. Este si o metoda buna de a atinge starea de echilibru intre starea mentala si fizica a unui om.

    Uneori, se pot manifesta afectiuni ce necesita masaj in mod regulat. Pot aparea situatii in care oamenii sufera  accidente sau au probleme in recuperarea dupa anumite boli. Doar expertii in masaj stiu ce este de facut in asemenea situatii si pot alege cea mai buna terapie fizica adecvata diverselor tipuri de probleme. Suntem disponibili in sistemul online in timp real , iar serviciul nostru se adreseaza si cetatenilor straini. Toti maseurii nostri cunosc limba engleza si nu vei avea nicio dificultate in comunicarea cu ei.