Masaj bebelus

 
Care sunt beneficiile masajului pentru sugari?     Cercetările sugerează că masajul infantil poate avea diferite beneficii pentru sănătate. De exemplu, masajul pentru sugari ar putea: Încurajați interacțiunea dintre dvs. și copilul dumneavoastră Ajutați copilul să se relaxeze și să doarmă Afectează pozitiv hormonii pentru sugari care controlează stresul Reduceți plânsul
Calmează colicile      Masajul infantil care implică o presiune moderată ar putea stimula creșterea pentru copiii prematuri. Când se face masajul la bebe?     
Masarea bebelușului prea repede după o hrănire ar putea provoca vărsăturile copilului - așteptați cel puțin 45 de minute după o hrănire. Acordați o atenție deosebită starea de spirit a bebelușului. Dacă copilul are o privire constantă și pare calm și mulțumit, el sau ea ar putea să se bucure de un masaj.     Odată ce începeți să vă masați bebelușul, când și cât de des vă masați bebelușul depinde de dumneavoastră. S-ar putea să-ți oferi un nou-născut un masaj zilnic. Copilul dvs. se poate bucura de un masaj ca o parte liniștită a rutinei sale de dormit.